domingo, 18 de marzo de 2012

SABOR SALOU 16/17/18 març de 2012














NOTA DE PREMSA

Sabor Salou bat un èxit absolut i serveix més de 25.000 degustacions

La fira gastronòmica dobla la xifra de visitants de la primera edició


Salou, 18 de març de 2012. La segona edició de “Sabor Salou” ha superat amb escreix totes les expectatives inicials. Així, durant tres dies, -i a l’espera d’acabar de comptabilitzar les darreres hores-  moltíssima més gent que l’any passat s’han acostat a la fira per gaudir de l’oferta dels més de 50 estands instal·lats al passeig Jaume I. Pel que fa al nombre de degustacions aquestes s’eleven fins a les 25.000; doblant les xifres assolides l’any passat quan van servir-se més de 12.000 degustacions. “Ha passat moltíssima gent per la fira i els expositors estan contents de la resposta del públic i de l’elevat ritme de consumicions que s’han servit durant aquest cap de setmana”, apuntava la regidora de Participació Ciutadana, Mª José Rodríguez, qui també ha augurat que “creiem que la fira s’està consolidant i podem parlar ja d’una tercera edició. Sabor Salou té futur”.
Des de l’organització de la fira es vol destacar així l’efecte crida que hi ha hagut amb l’esdeveniment gastronòmic ja que “hem aconseguit que moltíssima gent de la vora, de Reus, Tarragona, Cambrils... s’acostés a Salou”, deia Rodríguez; a més de “sorprendre” a molts visitants que han aprofitat per passar uns dies a la capital de la Costa Daurada aprofitant que demà dilluns és festiu a les seves respectives comunitats autònomes.
Sabor Salou” és un esdeveniment gratuït obert al públic en general que pretén promoure la gastronomia, els productes tradicionals i les denominacions d’origen i de qualitat. Els principals objectius són crear un producte que contribueixi a la qualitat i a la diversitat de l’oferta turística del municipi de Salou i posicionar-lo com a referent del turisme gastronòmic. A més, també s’ha notat un augment de la demanda en les activitats complementàries de tastos de vins, olis, caves... a més de l’oferta adreçada a professionals a la carpa d’entrada a la fira.
Durant tres dies, els visitants hi han trobat restauradors del municipi i productes artesanals de poblacions del voltant i d’arreu de Catalunya; han degustat la seva gastronomia; adquirit productes i participant en diverses activitats. “Sabor Salou” ha comptat amb San Miguel i Supermercats Michelangelo com a patrocinadors.
 
Per a més informació
Tots aquells mitjans de comunicació interessats en rebre més informació referent a la segona edició de Sabor Salou podeu contactar amb la direcció tècnica de l’esdeveniment, trucant al 977 24 44 78 (IMC) o bé enviant un correu electrònic a info@saborsalou.com



INAGURADA  LA  SEGONA  EDICIÓ  DE  L'ESDEVENIMENT 
 "SABOR   SALOU"


























NOTA DE  PRENSA
El president de la Academia Española de
Gastronomía, Rafael Ansón, inaugurarà la segona edició de Sabor Salou

Més activitats programades, un espai dedicat als més petits i un important increment en el nombre d’estands consoliden l’esdeveniment Sabor Salou

Enguany, com a novetat, s’han programat diverses activitats per a professionals del sector tals com un taller d’innovació en cocteleria o un altre d’innovació i tradició a la cuina


Salou, 7 de març de 2011- El proper divendres 16 de març a les 6 de la tarda s’inaugurarà la segona edició de l’esdeveniment gastronòmic “Sabor Salou” de la mà de Rafael Ansón, president de la Academia Española de Gastronomía.

Després que en la passada edició fos el xef Sergi Arola l’encarregat de donar el tret de sortida a aquesta iniciativa, enguany Ansón no ha volgut declinar la invitació del consistori i participarà, conjuntament amb Pere Granados, alcalde de Salou, i M. José Rodríguez, regidora adjunta a Participació Ciutadana; així com amb la resta d’autoritats presents en l’acte inaugural d’aquesta segona edició i el posterior recorregut per tots els estands.

Superades totes les expectatives
Sabor Salou” és un esdeveniment d’accés lliure, obert al públic en general, que pretén promoure la gastronomia, els productes tradicionals i les denominacions d’origen i de qualitat. Els principals objectius són crear un producte que contribueixi a la qualitat i a la diversitat de l’oferta turística del municipi de Salou i posicionar-lo com a referent del turisme gastronòmic.

4 comentarios:

  1. Yo voy a acudir este finde a Salou Sabor ¡¡¡
    Tu irás Cocinar y Salir ???

    Un abrazo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias por tu comentario CANGREJO GRANDE.
      Yo también iré, pero me tendrás que recoger.

      Un abrazo.

      Eliminar
  2. Gracias por tu visita a mi blog y por quedarte en el, yo también me quedo por aquí, por cierto si te animas estoy de sorteo y me encantaría que participaras, besos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias por tu comentario SOFIA AURORA.
      Nos complace mucho que te quedes. Lo del sorteo lo estudiaremos, pero nos gustan los sorteos y los concursos.

      Un abrazo.

      Eliminar

Gracias por vuestro comentario ¡¡¡
Los Blogs se alimentan de todos vosotros.
Los comentarios me ayudan a seguir adelante.
No me dejes parar ¡¡¡
Si tienes un blog dejame el enlace. Gracias

Un abrazo a Tod@s.